Beta

Lørdag 3. juni

Satan Takes A Holiday & The Yeah Force (S)

Om koncerten

Med deres mix af rock’n’roll, 60’er-garage og 70’er-groove, Satan Takes A Holiday bliver betragtet som et af de bedste, svenske livebands for tiden. De er hyppige gæster på festivaler, og har været afsted med Mustasch og Juliette Lewis. De har også været på en ekstensiv europaturne med Nicke Anderssons Imperial State Electric der har spillet en udsolgt koncert i netop BETA. Kiss har de også haft æren af at varme op for foran et 30.000 personers stort publikum.

Satan Takes A holiday vagte stor opmærksomhed med deres selvbetitlede udgivelse tilbage i 2009, og albummet blev en uge senere nomineret til den svenske P3 Guld Award. I 2012 udkom ’Who Do You Voodoo’, hvorfra flere af numrene fik svensk airplay. I 2014 kom ’Animal Man Woman’, og det var en tilbagevenden til debutens råt rockende udtryk.

Svante Nordström forlod herefter bandet og blev erstattet af Danne McKenzie fra Truckfighters og Mustasch. Han har været med til at løfte udtrykket, både live og på plade, hvilket vi kommer til at høre i år, når ’Stah’ udkommer.

Medier
Anmeldelser

The Yeah Force

Om koncerten

Københavnske The Yeah Force leverer kontant rock uden fine fornemmelser. Bandet har sine rødder i 50’ernes rock’n’roll og 70’ernes syreriffs med plads til punkede passager. Men uanset hvilke årtier og genrer, bandet smager af, banker de hele vejen intenst og ufortrødent ud ad garagerockens upolerede landevej. Både live som på plade folder bandet sig ud med forvrænget guitar, blæsende orgel og hysteriske skrig.

Bandet består af bassist Karen Gudiksen fra det tidligere Cherry Overdrive, forsanger og guitarist Max Christensen fra hedengangne Pilgrimz samt trommeslager Bjarke Friis Kristensen og Jeppe Greve på orgel.

Debutalbummet Ambassadors fra 2016 The Yeah Force udgav det kritikerroste debutalbum Ambassadors i februar 2016. Debutalbummet er indspillet og co-produceret af Jeppe Andersson (The Great Dictators, Duné, Raunchy), mixet af Svante Norström (Satan Takes a Holiday) og mastereret af Karsten Dines. Ambassadors er blandt andet blevet spillet på P6 Beat samt lokale radiostationer og er desuden blevet anbefalet af KarriereKanonen.

Ambassadors blev valgt som et af de tre bedste danske albums i 2016 af GFRock.dk, som er en af de største danske sites om rockmusik i Danmark. The Yeah Force har blandt andet spillet support for Nashville Pussy, Mudhoney og har åbnet den store scene på Gutter Island Festival og har desuden spillet på flere festivaller og spillesteder så som Stengade, KB18, Loppen og Gimle.

Det andet album er ude i 2017 Lige nu finpudser The Yeah Force deres nye numre til deres andet fuldlængde album, som skal indspilles i slutningen af februar og starten af marts. Albummet bliver indspillet i Gain Factory Studios med Jakob Gundel (Stella Blackrose, Black Book Lodge, Helhorse, Franklin Zoo). Albummet skal danne grundlag for mere airplay så vel som spillejobs og festivaller i Europe og Kina i sommeren og efteråret 2017.

Medier
Anmeldelser