Beta

Torsdag 3. juni

Select Captain

Om koncerten

Koncerten er udskudt til 3. juni 2021. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes frem til 6. april, hvor de er købt.
___

Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Hans projekt er nu blevet udvidet til en duo med producer, sangskriver og multiinstrumentalist Søren Vestergaard som den anden halvdel. De har sammen skrevet og indspillet albummet Comes in Waves som udkom 25. september 2020. De to har tidligere arbejdet sammen på Select Captain albums, men med det nye album er samarbejdet rykket endnu tættere sammen.

Resultatet er et album med en unik, organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med et fokus på stærke melodier og en produktion der på én gang føles både moderne og traditionel. Tilsammen skaber det et særegent og personligt lydunivers. Som et møde mellem Ryan Adams, Thom Yorke, The National og Depeche Mode.

Tekstuniverset på det nye album er meget personligt og nærværende, og kredser bl.a. om Kristians hidtidige mangeårige kamp med depression, angst og et medfølgende hashmisbrug. Det går tæt på og berører temaer der ofte er tabubelagte og ikke altid får nok opmærksomhed. Det er meget ærligt og selvudleverende og resultatet er en håndfuld følelsesmæssigt tunge, men samtidig smukke, sange som dog har et endeligt glimt af lys og optimisme i horisonten.

I vinter/forår2021 tager duo’en på turné og rammer spillesteder landet over med det nye album i bagagen. Med sig har de trommeslager Johannes Gissel der fuldfører et spændende trio set-up, med en særegen lyd.

Select Captain har udgivet musik siden 2014 hvor det er blevet til 4 albums og 1 EP. Talrige singler har været spillet i Danmarks Radio P4 og P5 og det er blevet til mere end 180 koncerter i Danmark, Tyskland og Holland, bl.a. som support for større navne som George Ezra, Ed Harcourt, The Lone Bellow, Jonny Lang, Lissie, Roo Panes og mange flere.

Samtidig har Select Captain opnået relativt stor succes på streamingtjenesterne hvor f.eks. en sang som ”If I Should Go” har rundet mere end 1.7 mio. streams på Spotify alene.

Medier
Lyt til Select Captain
How Does It Feel
4:23