Beta

Lørdag 23. februar

Seventh Wonder (S)

Special Guest:

Seven Thorns
Om koncerten
Koncerten med Seventh Wonder og Seven Thorns er rykket til 23. februar. Seventh Wonder skriver
 
“Attention! We are sorry to announce that due to unforseen circumstances, the concert in Copenhagen on the 31st of January is postponed. The new date for the show is Saturday February 23rd in the same venue (Beta). For those of you who already bought tickets , they are still valid for the new show date or  refundable. Once again sorry for this inconvenience!
We hope that we get to make it up to all of you on the 23rd of February instead!
 
/SW”
 
Hvis du ikke har mulighed for at være med på den nye dato, kan du refundere din billet hvor den er købt frem til og med fredag 4. januar
 
___

 

 

Det svenske band Seventh Wonder, med Kamelots Tommy Karevik som sanger, spiller en forrygende og teknisk gang progressiv metal. Bandet har netop udgivet deres første album i otte år, og tager derfor på en vinter/forårsturne, der rammer BETA.

Seventh Wonder blev dannet tilbage i 2000 og har alt i alt udgivet fem plader.

https://www.facebook.com/seventhwonderofficial/

Medier

Special Guest:

Seven Thorns

Om koncerten

Seven Thorns har gennem de sidste 6 år, med stor succes, optrådt på spillesteder og festivaler i Europa og Asien. Efter at have spillet på dette års Copenhell blev det bekræftet af både publikum og de danske metal medier, at Danmark har et power metal band, som er i international klasse! Koncerten på Copenhell fik top anmeldelser af medierne og Seven Thorns blev af Danmarks Radio, fra scenen på Copenhell, udråbt til at være Danmark’s bedste Power Metal band!

https://www.facebook.com/seventhornsofficial/

 

Medier
Anmeldelser