Beta

Fredag 19. november

Shaam Larein (S)

Gæster:

Offermose
Om koncerten

Shaam Larein er både navnet på frontkvinden og på hele bandet. De blevet beskrevet som både goth og doom, men dysterheden kommer hos ikke fra forvrængede guitarer men gennem stemmebrugen. Det er et nyt band, for første single udgav de så sent som i 2018, og debutalbummet ‘Sculpture’udkom i januar 2020. Om det fortæller Shaam Larein:

My inspiration comes from a wide range of artist, the sombre and gloomy as well as the lucent and dazzling. ‘Sculpture’ have become a pit of many expressions, where I have created freely. Since I come from the Middle East myself, it becomes quite obvious in my creation that that touch comes in and mixes with the heavy rock we play. It may not be so obvious to all listeners, but it usually falls into place for those who knows the Middle Eastern sound. The scales are pretty clear in the songs.

Nogle Københavnere kunne glæde sig over Shaam Larein live så sent som i august, hvor de i Pumpehuset optrådte med Demon Head og Slægt. Devilution skrev om koncerten:
For Shaam Larein har en fuldstændig fantastisk forståelse for dynamik, hvad angår sangskrivning og optræden. Det ene øjeblik står man og falder helt i trance, svajer over de mørke og mellemøstlige stemninger og Shaams hypnotiserende vokal. Men så med et er det, som om hun knipser med sin stemme og bryder ud i en intimiderende og gåsehudsfremkaldende skrigen.”

De mennesker der var der kan nu glæde sig til at se en Shaam Larein-koncert igen 19. november i BETA, og andre – ikke mindst fans af Chelsea Wolfe og Emma Ruth Rundle – kan begynde her.

Instagram: https://www.instagram.com/shaam.larein/

Facebook: https://www.facebook.com/shaamlarein/

Medier
Lyt til Shaam Larein
Zaman
1:56
Anmeldelser

Gæster:

Offermose

Om koncerten

Ud af evighedens tågede skygger flyder Offermoses lydflader som materialiseret mørke og en knugende påmindelse om eksistensens ensomhed.

Efter to EP’er og det anmelderroste debutalbum “Mørkt Forår” (2018) er Offermose tilbage med et nyt album, ‘Stilhedens Tårn’, som udkom i oktober 2020: En dissonant klagen fra de forkullede ruiner af Berlin School-æraen, der skærer sig igennem Dungeon Synth’ens tunge tåge. Det er kanterne af vores fatteevne der brænder. Giftig sort røg fordamper til kosmisk tomhed. Dette er begyndelsen på en ny, mørk tidsalder.

https://www.facebook.com/Offermose

Medier
Lyt til Offermose
Stilhedens tårn
5:14