Amager Bio

Lørdag 30. oktober

Shotgun Revolution

Support:

The Doves
Om koncerten

Københavnske SHOTGUN REVOLUTION er en af Danmarks bedste og mest solide leverandører af den hårde rock, og har været det igennem de sidste +10 år. Bandet står nu klar med deres fjerde fuldlængde album ‘IV’ – der er et svendestykke i hard rock med store omkvæd, effektive riffs, og international sangskrivning.

Bandet har siden dannelsen i 2009 udgivet tre fuldlængde albums; ‘Join The Revolution’ (2010), ‘The Legacy of Childhood Dreams’ (2012) og albummet ‘All This Could Be Yours’ i 2016. Gennem årene har SHOTGUN REVOLUTION akkumuleret en imponerende tour historik der tæller shows i Kina, USA, Europa, Afghanistan og de største danske festivaler, samt support jobs for internationale mastodonter som SLASH og BLACKSTONE CHERRY.

Det nye album er indspillet i det internationalt anerkendte studie NRG Recording Studios i Los Angeles. Jacob Hansen har mixet og mastereret, mens indspilningerne er varetaget af den levende danske legende Flemming Rasmussen.

“IV” er udkommet og følges op af danske og internationale koncerter.

https://www.facebook.com/shotgunrevolution

Medier
Lyt til Shotgun Revolution
Enter the Fire
3:16

Support:

The Doves

Om koncerten

THE DOVES er en moderne rock-trio fra København. Med kant og attitude fra rockens verden, blandet med nutidige hooks og medrivende energi, har THE DOVES sit hjem på scenekanten. Med et nyt twist på den klassiske rock-trio opstilling, kan man forvente et en oplevelse langt udover hvad man ellers ville tillægge et 3-mands band. Med et nik til de store nye britiske bands som Royal Blood og Nothing But Thieves, træder THE DOVES solidt ind i deres helt egen tunge og dynamiske lyd, med omkvæd som man vil elske at synge med på.

Medier