Beta

Tirsdag 19. november

Six60 (NZ)

Support:

Høvring
Om koncerten

New Zealandske Six60 varmede for få år siden op i Lille Vega for Nico og Vinz, der på det tidspunkt storhittede med ’Am I Wrong’. Six60 er ligeledes velkomponeret, skarptskåret pop til den rockede side og spiller med en varm feeling af soul, elementer fra reggae og det naturlige nærvær fra akustiske instrumenter.

Numrene er simple i opbygning og produktion, hvad efterlader plads til hver enkelt musiker og især Matiu Walters kvaliteter ved mikrofonen. Med et twist af Gavin DeGraws vokale styrke og fraseringer leder han som bandets naturlige omdrejningspunkt lytteren ubesværet med på sine smittende gode vibrationer og vedkommende tekster som afspejler livets op og nedture.

På scenen er Six60 tro mod deres egen vellyd fra studieindspilningerne, og liveformatet forstærker den sprøde bas og elektroniske elementer, der både bliver skarpt leveret og samtidig afrundes af guitarforstærkerens bløde varme.

Kvaliteten af de velskrevne poprock-ballader fornægter sig ikke og populære er bandet i ordets forstand: Sidste år vandt de fem Vodafone New Zealand Music Awards og var den mest streamede kunstner på hjemlandets Spotify.

2019 har indtil videre åbnet op for en stadion-koncert for 50.000 publikummer på hjemmebane og populariteten har nu ført til en dokumentar om den New Zealandske succes. ’SIX60: THE FILM’ skulle ramme de store lærreder i 2020.

De har netop udgivet singlen ’The Greatest’ og det er nok med at fange Six60 inden de vokser fra de intime scener herhjemme.

https://www.facebook.com/Six60/

Medier

Support:

Høvring

Om koncerten

HØVRING er et nyt pop/rock-band fra København der spiller en form for indie, der er et dynamisk blend af dansable grooves, svævende guitarer og hårdtslående riffs – det hele bundet sammen af Victor Isager Høvrings karakteristiske vokal.

Bandet blev dannet i 2017 og er inspireret af Foo-Fighters, Red Hot Chili Peppers og Highly Suspect, såvel som klassikere a la Stevie Wonder and Johnny Cash.

https://www.facebook.com/hovringband/

Medier