Beta

Fredag 19. maj

Skarnet – releasekoncert

Support:

Sickenough
Om koncerten

I 2020 væltede hard-rockerne fra Skarnet sidelæns ind gennem døren på den danske rockscene med deres anmelderroste debutalbum ”Vinger til salg”. Med massevis af tonstunge riffs, lækre dobbeltharmonier fra de to guitarister og fremragende, iørefaldende melodier er det svært at sidde stille til dette hårdtslående svendestykke. Men det er i særdeleshed det dansksprogede og smukke, poetiske tekstunivers om hverdagens Danmark, som leveres sublimt og inderligt af den fortræffelige frontmand Danny Kroghly, der løfter musikken op på et enestående og tårefremkaldende niveau.

Nu er Skarnet løs igen med deres 2. album ”Fængslet i det fri”. Albummet er tungere og mere teknisk end ”Vinger til salg”, men stadig med den helt unikke lyd af Skarnet. Skarnsknægtene skal nok sætte gang i publikum og sørge for at aftenen bliver en fest, når de til koncerten spiller alle numre fra ”Fængslet i det fri” plus nogle af de gode gamle fra ”Vinger til salg”. Skarnet har spillet flere koncerter hen over sommer/efterår bl.a. i Pumpehuset og til Copenhagen Metal Fest netop i BETA.

Skarnet glæder sig til at sprudle igen og levere en uforglemmelig release-koncert med den charme og energi, som kendetegner bandet.

Medier
Lyt til Skarnet - releasekoncert
Provinszombie
4:40

Support:

Sickenough

Om koncerten

Sickenough stammer fra Hvidovre, hvor de er vokset op sammen. Bandet har været på en længere rejse, i den danske undergrund igennem flere bands for at finde deres egen lyd. Lyden giver sig til kende på EP’en Dead Relatives Pt. 1, som kom ud i marts 2021, der markerer starten på bandets rejse.

Bandet er drevet af mange inspirationer og for at nævne nogle få : A Perfect Circle, Bring Me The Horizon og Marylin Manson. Musikken gør brug af b.la. tabuer og falder lidt over i de mørke tendenser, som gerne vil udfordre lytteren.

Andy Hubert Aagaard på Trommer, Danny Christiansen på Bas/Backup Vokal og Stefan Olsen på Guitar/Lead Vokal udgør denne treenighed.

Medier