Amager Bio

Torsdag 23. november

Slade (UK)

Support:

Blended Brew
Om koncerten

Du kan komme til foredrag med Don Powell og tre-retters middag 22. november i BETA. Læs mere her: https://amagerbio.dk/k/don-powell-look-wot-i-dun-2/

___

Op gennem 70’erne blev Slade et af Europas største bands, og de turnerede både i Asien og i USA, hvor de inspirerede den spirende glamrock-scene og navne som Kiss, Mötley Crüe, Quiet Riot og Twisted Sister.

I 80’erne fortsatte livesuccesen, og i hjemlandet spillede Slade foran 100.000 mennesker på Reading-festivalen og i 1981 for hele 200.000 i Donington, da de hittede med singlen “Lock Up Your Daughters” og albummet “Till Deaf Do Us Part”.

Slade gik i officielt fra hinanden i 1992, da forsanger Noddy Holder havde fået nok af turnélivet, men guitarist/sanger Dave Hill og trommeslager Don Powell var stadig sultne og fortsatte som Slade mark II.

Foruden Hill og Powell tæller kvartetten i dag den tidligere Mud-bassist John Berry, der også spiller violin samt forsanger Mal McNulty, der er kendt fra Hazzard og Sweet.

Selv påstår Slade, at de den dag i dag er et af de mest underholdende bands, der findes, og deres liveshows er kendetegnet ved en “dynamisk og vild rutschebanetur af ren og uforfalsket rock ‘n’ roll!

Medier

Support:

Blended Brew

Om koncerten

Som opvarmning til Slades rockfest kommer et lokalt band, som selv siger: Ret din opmærksomhed mod det danske Rockband Blended Brew!

Sammenspillede, unge fyre der brænder 100% for energi, ærlighed, autensitet og vilje. Bandet har eksisteret siden 2010 og har siden da skrevet deres eget musik. Medlemmernes fælleskærlighed til rock som Queen, AC/DC,  Pearl Jam og Kings of Leon har været med til at forme musikken i Blended Brew.

Medier