Amager Bio

Lørdag 31. oktober

Slægt

Support:

Shamash
Om koncerten

Koncerten bliver til noget. De nye coronarestriktioner med en begrænsning af forsamlinger til 10 personer gælder nemlig ikke for kulturarrangementer. Her må man stadig være på til 500 siddende publikummer.

Du skal blot huske at medbringe et visir eller et mundbind, som du skal have på, når du bevæger dig rundt i bygningen.

Vores samlede coronaregler kan du læse her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

 

Siden deres grundlæggelse i 2011 har Slægt fundet sin helt egen, unikke måde at spille heavy metal på. Inspirationskilderne er mange og har rødder i alt fra NWOBHM til 80’erne og 90’ernes

black-metal-scene. Kald det episk, blackened heavy metal uden nogen form for begrænsninger.

Slægt udgav deres tredje fuldlængde-album ”The Weel” i 2018, som opfølgning til den anmelderroste ”Domus Mysterium”, der blev til året før. Arbejdet med ”The Weel” var en kollektiv process, formet af de enkelte medlemmers ideer og råskitser. 

Det var vigtigt for Slægt at fastholde essensen af ​​“Domus Mysterium”, men i et destilleret nedkog med kortere numre, der samtidig blev mere potente og havde kant.

Al lyrik er igen udsprunget fra vokalist Oskar J. Frederiksen, forløst i tekster, der beskæftiger sig med foreningen af ​​musik og magi, forandring og tidens begrænsninger. Nogle tekster er mere personlige end generelle, og berører specifikke øjeblikke med transformation, og perioder med utilsigtet (men selvpåført) smerte, såvel som Slægt som en enhed, og et voksende, kreativt broderskab.

“The Wheel” er et album, der viser at Slægt er et band, der er vokset uden at glemme, hvor det hele begyndte. Et band, der er mere sultent end nogensinde før.

Med sig som support har de Shamash, der spiller hæsblæsende blackened dødsmetal, og tidligere på året udgav deres debutalbum ”Of Fire and Brimstone”.

https://www.facebook.com/Slaegt

Medier
Lyt til Slægt
I Smell Blood
5:55

Support:

Shamash