Beta

Fredag 8. marts

Spidergawd (N)

Om koncerten

Spidergawd er et rockband fra Trondheim i Norge. Stilen ligger et psykedelisk sted mellem Queens Of The Stone Age og The Hellacopters – mellem stoner, hardrock, psyk-rock og glam, og så er de i øvrigt kendt for at have en saxofon med i et ellers klassisk rock-line-up.

Orkestret blev grundlagt i 2013 af Per Borten (Cadillac & Moving Oos) på guitar og vokal; Bent Sæther (Motorpsycho, The International Tussler Society & Sugarfoot) på bas; Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut & Samvirkelaget) på sax; og Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Monolithic & God Seed) på trommer. Sæther forlod dog skuden i 2016 og blev afløst af Hallvard Gaardløs.

Fra 2014-2017 har de udgivet en plade om året som har været selvbetitlede med et fortløbende nummer: ’Spidergawd’, ’Spidergawd II’, ’Spidergawd III’ og ’ Spidergawd IV’. I 2018 udgav de ikke noget, men allerede 11. januar 2019 udkommer femmeren så, og da bandet har for vane at følge hvert eneste album op med en europaturne, skal vi heller ikke snydes denne gang. 8. marts rammer de i den forbindelse BETA.

Medier
Lyt til Spidergawd
Tourniquet
3:23
Anmeldelser