Beta

Torsdag 27. april

Spirit Possesion + Antichrist Siege Machine (US)

Special Guest:

Many Blessings
Om koncerten

SPIRIT POSSESSION er et nyt, råt og uberegneligt black metal-band, der dukker op fra den gamle skoles dybder. Stilen er skizofren, kantet, spiralformet black metal, der eksploderer i knivskarpe guitarer; et psykotisk voldeligt trommespil og en bydende pinefuld vokal i en malstrøm af apokalyptisk hård støj.

De er en duo bestående af vokalist/guitarist S. Peacock (Ulthar, Mastery, Pandiscordin Necrogenesis) og A. Spungin (Ormus, Tarus) på trommer og synthesizere.

Medier

Antichrist Siege Machine US

Om koncerten

Antichrist Siege Machine kommer fra det sydlige USA og er den musikalske ækvivalent til en forhammer der aggressivt smadrer deres anti-kristne numre i fjæset på folk som var det en rituel slagtning.

Det er grindcore, black metal og dødsmetal. Det er en ekstremmetallisk kampvogn i krig mod kristendommen.

 

Medier

Special Guest:

Many Blessings US

Om koncerten

Many Blessings er et soloprojekt fra Ethan McCarthy, der også spiller i sludgebandet Primitive Man og grindcore-bandet Vermin Womb.

Dette soloprojekt kan beskrives som noise/drone, og fokuserer mindre på aggresion og mere på stemning, og er derfor langt mere tranceskabende og filmisk end resten af aftenens udgydelser. Eller som McCarthy selv siger det: ” With Primitive Man and Vermin Womb I can scream into the void […] here I had to make the sounds of the void because I could not speak.”

Medier