Amager Bio

Lørdag 24. juni

Spoon (US)

Support:

His Clancyness
Om koncerten

Spoon er et indieband fra Texas. Bandet blev dannet i 1993 af sanger/guitarist Britt Daniel og trommeslager Jim Eno. Derudover er bandet Rob Pope og Axel Fischel på henholdsvis bas/keys og guitar/keys.

Rolling Stone har kaldt dem “one of the most consistently great bands in indie rock”, men de laver ikke plader der lyder specielt ”indie”, da de ikke er specielt underspillede, men hverken postpunk- eller klassisk-rock-etiketten passer specielt godt på dem heller. De har med andre ord fundet deres egen plet i solen, der både har faste rytmer, dansabel guitar og æteriske synthpopflader.

Albumdebuten var i 1996 med ’Telephono’, og til dato har de otte studieudgivelser bag sig, hvor ’Gimme Fiction’ fra 2005 og ’Ga Ga Ga Ga Ga’ fra 2007 begge nåede et førsteplads på den amerikanske indie-chart.

I marts udkommer deres niende studiealbum der bærer titlen ’Hot Thoughts’, og med det vil de sammen med producer Dave Fridmann afsøge nye veje, blandt andet med “crafted multidimensional jams that showcase textured guitar riffs, warm keyboards, oddball studio effects, and Daniel’s sandpaper-rough croon.

https://www.facebook.com/spoontheband/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

His Clancyness INTL

Om koncerten

His Clancyness er blevet grundlagt af tidligere A Classic Education frontmand Jonathan Clancy som et soloprojekt. Det udviklede sig dog hurtigt til at være et fuldblods-band med Giulia Mazza (fra A Classic Education), Jacopo Beta og Nico Pasquini.

Debutalbummet, Vicious, udkom på FatCat Records i 2013. Det er en komprimeret og detaljeret udgivelse, både lyrisk og musikalsk, med mange lag der fletter sig ind og ud af hinanden: postpunk, krautrock og glam mixet med folk-sangskrivning og noise. 

www.hisclancyness.com

www.facebook.com/hisclancyness

/

 

Medier