Beta

Fredag 8. november

Steffen Schackinger

Support:

Johan Solo - Nordic one man band
Om koncerten

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse (bl.a. en 15. plads som verdens bedste guitarist i det amerikanske magasin “Guitars’s on the edge”) har Steffen Schackinger cementeret sit navn på den internationale musikscene som en guitarvirtuos i absolut særklasse.

Danmark er nu ved at få ørerne op for hans talent. Og han har siden 2017 lagt spillested på spillested ned både med sin teknik men så sandelig også med sit feel. Og nu er han klar til at turnere i efteråret med Henrik Bjørn på bas og Gnags-trommeslageren Lars Daugaard.

På seneste CD ’Fire Dance’ fra 2017 kombinerer han suveræn præcision og timing fra sin klassiske uddannelse og baggrund med den hårdere rocks kompromisløshed og vildskab. Tænk Dream Theater møder Dizzy Mizz Lizzy over Dixie Dregs!

www.facebook.com/steffen.schackinger

Medier
Anmeldelser

Support:

Johan Solo - Nordic one man band FO/DK

Om koncerten

Sanger og guitarist Johan Petersen er en erfaren performer som tiltrækker sig opmærksomhed med både sin stemme og spillestil.

Han skaber et show med sin stærke bluesstemme, fodtramp og en fascinerende måde at bruge sin akustiske guitar til både at være rytmeboks, sologuitar og bas.

Trods sin store lyd er han stadig kun alene på scenen. Derfor kalder han sig Johan Solo.
Med stærke selvkomponerede sange skiller færøske Johan Petersen sig ud med sin nordiske tone – en slags nordic noir blues.

https://www.facebook.com/johansolomusic/

 

Medier