Amager Bio

Torsdag 19. august

Steppeulvene & Bøhling / Vogel

Om koncerten

Koncerten er udskudt til 19. august. Købte billetter gælder stadig eller kan refunderes inden 30. april, der hvor de er købt.
___

Danmarks mest legendariske rockgruppe fra hippetiden –  Steppeulvene er tilbage i 2021 med de 2 originale medlemmer Stig Møller og Preben Devantier og den nye ulveunge Eik Skibdal. Trioen vil live lufte de uddødelige klassikere fra “Hip” og helt nyt materiale som bandet over det kommende år forventer at indspille med henblik på udgivelse. Rock og beat fans i alle aldre kan glæde sig til genhør med “Itsi Bitsi”, 0-0-0, Dunhammeraften og alle de andre….

Steppeulvene er allerede bekræftet på hippiefestivalen Kun For Forrykte Festival – hvor de er godt på vej til at blive husorkester…

Steppeulvene anno 2021 består af Stig Møller, vokal og guitar, Preben Devantier, trommer og Eik Skibdal, vokal, og bas.
Medier

Bøhling / Vogel

Om koncerten

Burnin Red Ivanhoe har måtte aflyse, en er blevet erstattet af Bøhling / Vogel. Hvis du på den baggrund ønsker at refundere din billet, kan du gøre det, hvor den er købt, frem til 11. august.
___

Secret Oyster var i en årrække det bedst kendte danske jazz/rock/fusions-bands i verden – og er det for så vidt stadig, som deres forskellige albums jævnligt bliver genudgivet, senest på vinyl i Frankrig og Tyskland. Koncerter i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, UK og USA befæstede deres position. Længere koncertturneer med Captain Beefheart og Herbie Hancock skabte ligeledes international opmærksomhed. Også Claus Bøhlings Hurdy Gurdy og Karsten Vogels Burnin Red Ivanhoe nyder stadigt stor respekt blandt kritikere og musikelskere.

De to hovedpersoner fra Secret Oyster har nu samlet en fire-mands unit med Assi Roar på bas og Niels Ratzer bag trommerne og er dermed klar til at indtage scenerne, nu da corona’en ser ud til at have lagt sig.

Helt central i gruppens musikalske ideologi står begrebet performance. Og med to af landets betydeligste solister på henholdsvis guitar og saxofon er der virkelig noget at se frem til, når der i repertoiret åbnes op for de store flyveture og uovertrufne energiudfoldelser, som netop kan realiseres, når én af Danmarks bedste rytmegrupper lægger ryg til.

Showet tilføjes desuden en særlig dimension med Frank Hindsbergs legendariske lys.

Claus Bøhling (guitar) Karsten Vogel (saxofon, keyboard)
Assi Roar (bas) Niels Ratzer (trommer)

Medier