Beta

Fredag 4. september

Hola Ghost & Stormtroopers of Love

Om koncerten

For at overholde coronabegrænsningerne, har vi måtte reducere BETAs kapacitet til 42 siddende gæster til koncerten med Hola Ghost & Stormtroopers of Love.

Til denne koncert er der solgt flere billetter, end der nu er plads til. Derfor er vi blevet nødt til at refundere nogle af billetterne så antallet passer.

Vi er helt på det rene med, at det ikke er særlig fedt at få annulleret og refunderet sin billet, men alternativet har været at aflyse koncerten for alle. For at gøre det så retfærdigt som muligt, der det de sidst købte billetter der er blevet refunderet. Du vil få besked fra Ticketmaster, om I skal til koncert eller ej.

Vi beklager virkelig meget over for dem, der ikke kunne komme med alligevel, og håber på jeres forståelse. Vi havde til det sidste håbet på, at vi som spillested fik muligheden for at lukke flere ind i fase 4 af genåbningen, men myndighederne har altså ikke vurderet at en øget kapacitet er sundhedsmæssig forsvarlig endnu.

___

Mexicansk dødssurf, Mariachi punk, digital psychobilly, dark goth disco og rock.Hola Ghosts stil har fået sat mange ord på sig, og ikke uden grund. Live optræder de med trompeter, bandanas, bullet bælter, sombreros og malet dias morte-masker, de frygtløst blande genrer til at skabe deres egen mørke skandinaviske mariachi rocklyd, og de Københavnske gringos leverer dette potente mix med højenergi både live og på plade.

Hola Ghost blev dannet som en duo for mere end ti år siden af Peter Sandorff (ex Nekromantix og Mad Sin) med sin gamle ven Jeppe B. Jessen, for at lave soundtracket til den LA-baserede kunstner Gris Grimlys debutfilm ’ Cannibal Flesh Riot’. Til projektet fik de fingre i en rytmeboks fra Mexico, som havde taget farve af sit ophold i syden. Lyden blev en del af Hola Ghosts varemærke, også efter at rytmeboksen blev erstattet af en trommeslager i kød og blod, Kristian Sandorff, og siden er bandet vokset, og rummer nu fem personer.

 

 

Medier

Stormtroopers of Love

Om koncerten

Stormtroopers of Love blev dannet i 2018 af guitaristen Bjørn Strangelove (tidligere Johnny Nightmare), trommeslageren Allan Lockjaw (tidligere Johnny Nightmare) og kontrabassisten Kasper Hellyeah (tidligere Racing Decays). Målet fra begyndelsen var at spille rådden dansk Psychobilly og kombinere musikken med æstetikken fra gamle gyserfilm.

Stormtroopers of Love fortsætter den stolte tradition af bands som Nekromantix, Godless Wicked Creeps, Johnny Nightmare og The Wrecking Dead, mens du gør det på deres helt egen måde.

https://stormtroopersoflove.bandcamp.com/

Medier