Beta

Lørdag 25. november

The Subways x Ash (UK)

Om koncerten

Det nordirske indierockband Ash annoncerer i dag deres første nye album sammen i mere end fem år, og deler en ny single sammen med nyheden om en kommende europaturné. ’Race The Night’ er bandets ottende studiealbum, udkommer den 15. september 2023. Med 29 år, 18 hitsingler, syv studiealbum og et ufatteligt antal koncerter siden deres optræden på pladeselskabets Crazed And Forvirrede opsamling i 1994, er ’Race The Night’ både en fest med gamle venner og et budskab om at springe ind i nutiden med vidt åbne arme.

Ash vil tage ’Race The Night’ med på landevejen, på et co-headlineturné med The Subways. Enhver, der forudbestiller Race The Night-albummet fra ASH Store inden kl. 23.59 BST søndag18. juni, modtager en unik kode til eksklusiv tidlig adgang til at købe billetter til et hvilket som helst af showene i Storbritannien, før de går i almindeligt salg den 21. juni kl. 10.

The Subways er et britisk indie rockband. Debutalbummet, ’Young For Eternity,’ er fra 2005, og de har i alt har udgivet 5 albummer. Det seneste hedder ’Uncertain Toys’ og udkom i januar 2023.

Medier

The Subways UK

Om koncerten
Medier
Lyt til The Subways
Like A God
4:15