Beta

Torsdag 7. marts

Suicidal Angels (GR)

Support:

Fusion Bomb
Crimson Fire
Om koncerten

Suicidal Angels blev dannet i Grækenland i 2000 og personificerer europæisk old-school thrash metal. Suicidal Angels’ urokkelige engagement i hyperhurtig, teknisk dygtig thrash metal forbliver deres definerende kendetegn og fanger metalfans globalt.

Bandet blev grundlagt af Nick Melissourgos og fik sit andet blivende medlem – trommeslageren Orfas Tzortzopoulos – i 2003. Debutdemoen “United by Hate” satte tonen for deres uforanderlige dedikation til genren og med anden demo, “Angels’ Sacrifice,” fra 2003 slog de igennem på livescenen og opnåede  anerkendelse på tværs af europæiske metalpublikationer.

Siden er det blevet til 7 albummer og med annonceringen af den første headliner-turné i umindelige tider, kan de også løfte sløret for, at en ny plade er på vej. Kom og få blæst en midterskilning af dem i spillestedet BETA.

Medier

Support:

Fusion Bomb LUX

Om koncerten

Fusion Bomb startede som klassiske Thrashers og udgav en ’86-agtig debut med deres meget roste “Concrete Jungle” i 2019.

Konstant bekymret over udviklingen af deres yndlingsgenre, vil bandets kommende 2024 fuldlængde hænge sammen med de mere grænseoverskridende og eksperimenterende træk fra 90’ernes Thrash, der aldrig fik chancen for at udvikle sig fuldt ud på grund af den hurtige bølge af Grunge på den tid.

For til sidst at betale deres eget bandnavn ægte retfærdighed, blander Fusion Bomb ubarmhjertig Thrash-riffing med påvirkninger, der rækker fra 70’ernes Disco-musik og Jazz-Fusion til Death Metal. Så vær forberedt på Thrash Metals helt nye ansigt.

Medier

Support:

Crimson Fire GR

Om koncerten

CRIMSON FIRE er et Hard n Heavy metal band fra Athen, Grækenland, som har eksisteret siden 2004. Med tre fuldlængdealbummer i deres arsenal (Metal is Back 2010, Fireborn 2016, Another Dimension 2021) og efter adskillige shows i Europa og Grækenland støttende legender som Uli Jon Roth, Anvil, Exciter, Tokyo Blade, Cloven Hoof og mange, mange flere, bringer CRIMSON FIRE en unik blanding af eksplosive liveoptrædener og kraftfuld sangskrivning til scenen, hvilket garanteret vil sætte ild til natten!

Medier