Beta

Lørdag 13. februar

Sunken

Support:

Throwe
Om koncerten

Koncerten med Sunken er udskudt fra 13. februar til 2. april. Købte billetter er stadig gyldige, eller kan refunderes frem til 12. februar via Ticketmasters kundeservice.

___

Det danske black metal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.

I starten af 2013 indspillede bandet demoen “The Crackling of Embers”, og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum “Departure”.

I 2020 vender Sunken tilbage med “Livslede”, deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. “Livslede” er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.

Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).

Musik: www.sunkendenmark.bandcamp.com

Facebook: www.facebook.com/sunkendenmark

Medier
Anmeldelser

Support:

Throwe

Om koncerten

THROWE er et blackened hardcore band fra København, dannet i 2018. THROWE kommer ud af skyggerne af 8 års samspil i anden bandkonstellation, og de mange års samspil og live erfaringer kan ses i deres udførelse der emmer af energi og intensitet.

Skyggerne vil definere imens lyset vil lyse, og THROWE har i første omgang udgivet tre sange, som bygger på en triologi om menneskedyret i os alle. Til november 2020 vil de indtræde studiet igen, og indspille deres debut som vil bygge videre på trilogien, dog med mere fokus på dansksproget tekster.

https://www.facebook.com/Throweband

https://throweband.bandcamp.com/

Medier