Beta

Fredag 24. marts

Superloader – releasekoncert

Om koncerten

Superloader sætter menneskets konstante søgen efter mening og en plads i tilværelsen i skarpt relief gennem et gennemtrængende og ufiltreret lydbillede, dog stadig med det melodiøse i højsædet – den gode melodi er for bandet, selve sammenhængskraften i sangene og relationen mellem band og publikum. ”Rockmusik er ikke kun en genre, men i højeste grad et fællesskab. At skrive sange er den bedste undskyldning for at spille koncerter – musikken skal mærkes ’live’ uanset hvilken side af scenen man står på”.

Den nye konstellation som rockkvartet er skåret ind til benet og bandets lyd er rå som aldrig før, og Superloader har hen over sommeren 2022 spillet nogle koncerter, der slår fast, at bandet er stærkere end nogensinde. Deres hybrid mellem den klassiske rock ’n’roll, og så de unoder bands som bl.a. Nirvana, Alice In Chains, Soundgarden og Mudhoney bibragte scenen og som også ligger til grund for bands så som Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, The Darkness m.fl. – ligger godt til Superloaders univers.

Der er knald på sangene, men altid med det melodiøse islæt liggende på toppen og vi tør godt love at deres kommende to EP’er som er indspillet over de seneste 2 år og som nu er sat til at udkomme i starten af 2023, vil glæde deres mange fans, som kan opleve releasekoncerten i spillestedet BETA.

Medier
Lyt til Superloader - releasekoncert
Treasures Of Tomorrow
3:36