Beta

Fredag 9. december

Sylvaine (N)

Special Guests:

Fvnerals
Om koncerten

En balance mellem det melodiske og det barske, sindsro og kaos, spiritualitet og mennesket, en omverden og en indre verden. Den norske multiinstrumentalist Sylvaines musik handler om dualiteten mellem modsatrettede kræfter, der afspejler den ekstreme vifte af følelser, som den menneskelige eksistens har at byde på. Sylvaines koncerter, det være sig med et fuldt band eller solo, tjener som katarsis og har udelukkende til formål at nå sjælen og løfte gøre den fri.

I 2014 udgav hun debuten ‘Silent Chamber, Noisy Heart’ (2014), hvor hun selv figurerer som komponist, lydtekniker, producer og musiker på alle instrumenter, på nær trommerne som blev spillet af hendes far Stephen Shepard. (Albummet blev i øvrigt mixet af Nick Terry og mastereret af Ray Staff på Air Studios.). Albummet fik fantastiske anmeldelser og landede hende et supportjob for franske shoegaze-metallerne Alcest. Siden er udkommet to plader og en ep yderligere. I foråret 2021 gik hun i studiet igen og indspillede sit fjerde album, som skulle udkomme i løbet af foråret 2022.

Til december rammer hun Amager og spillestedet BETAs vellydende mørke.

https://www.facebook.com/sylvainemusic

 

 

Medier

Special Guests:

Fvnerals UK

Om koncerten

FVNERALS mixer elementer fra doom, dark ambient, drone, post-rock og holder for tiden til i Leipzig, selvom de oprindeligt er fra Brighton på den engelske sydkyst.

Bandet har udgivet 2 albummer i hhv. 2014 og 2016, og barsler med et nyt i 2022

https://www.facebook.com/FVNERALS

https://www.fvnerals.com

 

 

Medier