Beta

Tirsdag 8. august

Tau Cross (INTL)

Support:

Konvent
Swordwielder
Om koncerten

Kom og hæng ud inden koncerten til Dirty Days of Summer!

Foran BETA vil der fra kl. 15 være øl, DJ’s og mad fra Jakobsens Pita

Fra kl. 17- 18:45 vil der være Devilution Rock-quiz

___

Tau Cross er en undergrunds punk/metal-supergruppe bestående af bassist og vokalist Rob “The Baron” Miller (Amebix), Michel “Away” Langevin (Voivod) på trommer og Jon Misery (Misery) og Andy Lefton (War//Plague) på guitar.

På tværs af to kontinenter og tre lande blev Tau Cross dannet i 2013, og er en naturlig udvikling af Millers arbejde i Amebix. Tribal-rytmer, gloende guitarer og Millers kraftfulde vokal udspiller sig i et apokalyptisk lydunivers, der vil tilfredsstille den vildeste crustpunker såvel som den sorteste metaller. Bandet vil ikke sættes i bås, og befinder sig et sted mellem gothic rock, industrial, early doom, post-punk og prog-rock.

Bandets selvbetitlede debut blev indspillet i 2014 og udkom i maj 2015. Den blev taget rigtig godt imod. Cvlt Nation kaldte Tau Cross “a thundering sonic journey, conjuring magic and darkness from the listener’s soul,” og Metal Injection skrev, at “Tau Cross has absolutely killed it and we are all better off for having this album in our collective lives.”

Til sommer vil Tau Cross udgive deres anden fuldlængde ‘Pillar of Fire’ på selveste Relapse records. Herefter tager de på en turne der rammer København og Dirty Days of Summer.

Medier
Anmeldelser

Support:

Konvent

Om koncerten

Konvent spiller doom metal of death. Langsomt men insisterende sender de rungende bassriffs og dødsvokal dybt ind i dit sind. Du får i den grad kærligheden til tung, simpel oldschool doom at føle, når medlemmerne i Konvent river dig rundt i et lydunivers væk fra hverdagens trivialiteter.
I selskab med Konvent venter du ikke på, at stormen vil passere, men du lærer at begå dig i universet, du ikke vidste eksisterede. Der er ingen slinger i valsen, kun ren undergang.

Medlemmer:
Rikke Emilie List – Vokal
Sara Helena Nørregaard – Guitar
Heidi Withington Brink – Bas
Mette Marie List – Trommer

Medier
Anmeldelser

Support:

Swordwielder S

Om koncerten

https://wieldthesword.bandcamp.com/

Medier