Amager Bio

Onsdag 11. november

Texas (SCO)

Om koncerten

Koncerten er udskudt til 25. oktober 2021. Har du købt billet, modtager du en mail fra Ticketmaster, som forklarer, hvilke muligheder du har.

___

Når Texas vender tilbage til Amager Bio bliver det med 30-års-fejringen af albummet ‘Southside’, som vil blive spillet i sin fulde længde + hits.

Sangeren Sharleen Spiteri og bassisten Johnny McElhone blev oprindelig inspireret af Wim Wenders klassiker ’Paris, Texas’ og dannede i 1987 i Glasgow deres band Texas. Og så gik det hurtigt derfra, for allerede i 1989 leverede de deres første verdenshit ’I Don’t Want A Lover’. Det er blevet til mange hits siden. I 1997 udgav bandet ’White on Blonde’ som rummede de store hits ’Halo’, ’Black Eyed Boy’ og ’Say What You Want’. I de følgende år kom kendte numre som ’In Our Lifetime’, ’Summer Son’ og ’When We Are Together’, som var hits over hele Europa.

I det efterfølgende årti udgav Texas to album, og i 2012 kom ’The Conversation’, hvor nummeret af samme navn blev en kæmpesucces i det meste af Europa. Bandet har frem til i dag solgt flere end 40 millioner albummer.

Medier