Amager Bio

Mandag 25. april

Texas (SCO)

Om koncerten

Grundet coronasituationen er koncerten udskudt til 25. april 2022. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes inden 15. maj 2021, der hvor de er købt.

___

Når Texas vender tilbage til Amager Bio bliver det med 30-års-fejringen af albummet ‘Southside’, som vil blive spillet i sin fulde længde + hits.

Sangeren Sharleen Spiteri og bassisten Johnny McElhone blev oprindelig inspireret af Wim Wenders klassiker ’Paris, Texas’ og dannede i 1987 i Glasgow deres band Texas. Og så gik det hurtigt derfra, for allerede i 1989 leverede de deres første verdenshit ’I Don’t Want A Lover’. Det er blevet til mange hits siden. I 1997 udgav bandet ’White on Blonde’ som rummede de store hits ’Halo’, ’Black Eyed Boy’ og ’Say What You Want’. I de følgende år kom kendte numre som ’In Our Lifetime’, ’Summer Son’ og ’When We Are Together’, som var hits over hele Europa.

I det efterfølgende årti udgav Texas to album, og i 2012 kom ’The Conversation’, hvor nummeret af samme navn blev en kæmpesucces i det meste af Europa. Bandet har frem til i dag solgt flere end 40 millioner albummer.

Medier