Beta

Lørdag 5. december

The Beatophonics

Support:

Magnus von Bülow
Om koncerten

The Beatophonics er i starten af 2020 aktuelle med opfølgeren til deres succesfulde selvbetitlede debutalbum fra 2015. I foråret 2020 vil bandet derfor spille deres hidtil største og mest ambitiøse Danmarks tour, med et friskt liveset med tilhørende ny sceneproduktion. 2020 markerer samtidig bandets 10 års jubilæum som band.

The Beatophonics har gennem det seneste årti etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retro-scenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio P4 og P5.

Siden gruppens første shows i 2010 har de spillet små 90 koncerter på en lang række af landets fremtrædende spillesteder og festivaler samt en håndfuld koncerter i Sverige.

Siden starten af 2018 har sanger og guitarist Søren Koch ved siden af The Beatophonics, indgået som fast medlem den engelske 60’er gruppe, The Zombies, som netop er blevet indlemmet i Rock ‘n’ Roll Hall Of Fame 2019, hvor han afløser den tidligere Argent/Kinks-bassist Jim Rodford.

Tilbage i 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA). Den store interesse understreger at The Beatophonics ikke bare et nostalgitrip, men et ægte rock ‘n’ roll og 60er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en uhørt kærlighed og omsorg som smitter overalt hvor de bliver hørt.

https://www.facebook.com/beatophonics/

Medier

Support:

Magnus von Bülow

Om koncerten

Med sig som support på Let’s Do This turnéen, har The Beatophonics den svensk bosatte, danske sangskriver, producer, sanger og guitarist Magnus von Bülow. Med sine stærkt melodiske og helstøbte sange, lægger han sig stilmæssigt i forlængelse af sangskrivere som Tom Petty og Mike Viola og til koncerten kan du høre sange fra von Bülows kommende album ”After All”.

Lyt til nummeret ”The Old Collage Try” her – https://soundcloud.com/magnus-von-b/the-old-collage-try

Medier