Beta

Søndag 3. november

The Blue Stones (CAN)

Om koncerten

Den canadiske blues/garagerock duo The Blue Stones mestrer disciplinen at spille med enormt meget nerve men samtidig stramt og præcist. Tarek Jafar er i front på gnistrende vokal og guitar, mens Justin Tessler tager sig af de tunge trommer og luftige korvokaler. Tilsammen skaber de en stor og tæt lyd, som stensikkert vil få dig til at groove med.

Deres rock-sange trækker tråde til blues såvel som garage og space rock, og diversiteten i musikken høres tydeligt på deres debut album, ”Black Holes”, fra 2018. Deres melodiske men også rå single ”Black Holes (Solid Ground)” har fået radiotid på både det amerikanske og engelske marked. Den opsummerer fint, hvad man kan forvente sig af duoen, og du kan give den et lyt og se musikvideoen her på siden.

Med et par EP-udgivelser i bagagen udkom debuten i oktober sidste år på Eone Music. Siden da har de to turneret i både Canada, USA og Europa, bl.a. som support for Welshly Arms. Nu er de klar til at præsentere deres energisk svingende sange på BETA – for første gang i Danmark.

https://www.facebook.com/thebluestonesmusic/

 

Medier
Lyt til The Blue Stones
Black Holes (Solid Ground)
3:06