Beta

Lørdag 21. oktober

The Boy That Got Away & Franklin Zoo

Support:

Kaiju
Om koncerten
The Boy That Got Away fra Aarhus er i øjeblikket i gang med at indspille nyt album hos Tue Madsen/Antfarm Studios og forventes at blive udgivet i 2017. Mindre gigs henover foråret og festivaler til sommer, hvorefter der bliver taget fat i en længere efterårsturne!
 
The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. 
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.
 
Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS,  Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.
 
Bandet har brugt det meste af 2016 på at skrive til albummet og har derfor kun spillet en håndfuld shows – Support for AC/DC, Varde Open Air, Egmont Festival, Live at Heart, Sverige og nogle venues.
 
I 2015 var bandet på flere tours i ind –og udland og nåede også lige at supporte Dizzy Mizz Lizzy på nogle datoer til hvad er i alt bliver omkring 40 job.
 

https://www.facebook.com/theboythatgotaway/

 

Anmeldelser

Franklin Zoo

Om koncerten
Københavnerbandet Franklin Zoo spiller medrivende og tung rockmusik af den højeste kaliber og med den største overbevisning. I front står en af nordens stærkeste forsangere foran et gedigent, energisk og erfarent band, hvilket ofte har givet anledning til ublu sammenligninger med bl.a. Alice In Chains, Soundgarden, Tool og Black Sabbath.
 
Det er tungt, det er melankolsk, det er interessant. Det er vanedannende, aggressivt og med hjertet på rette sted uden hensyntagen til genrer og stilbetegnelser. 
 
Franklin Zoo har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet, særligt i udlandet, opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase. Én ting står klart: Passionen og
dedikationen skinner umiskendeligt igennem og sikrer gennemførte koncertoplevelser og rocksange, der sætter mindet om Franklin Zoo fast hos publikum.

Medier
Anmeldelser

Support:

Kaiju

Om koncerten

Kaiju er et nyt dansk progressivt metal band.

Med deres komplekse, riff-baseret og melodiske musik, spænder de fra nakkebrækkende til ørevenlige stykker, alt i en ny blanding.

Bandet er inspireret af bands som Mastodon, Opeth, Alter Bridge og Caligula’s Horse. Ud fra disse Inspirationer har de skabt deres egen lyd og stemning, og med fokus på dynamik og energi har de skrevet og deres debutalbummet ’Rise To Nova’.

Bandet består af fire ildsjæle som kun har det højeste gear at kører i, og de glæder sig til at give den alt hvad de har når de kommer og spiller for jer!

Medier