Beta

Torsdag 24. september

The Boy That Got Away – Pladerelease

Support:

Son of Fortune
Om koncerten

For at overholde coronabegrænsningerne, har vi måtte reducere BETAs kapacitet til 42 siddende gæster til koncerten med The Boy That Got Away.

Til denne koncert er der solgt flere billetter, end der nu er plads til. Vi er helt på det rene med, at det ikke er særlig fedt at få annulleret og refunderet sin billet, men alternativet har været at aflyse koncerten for alle. For at gøre det så retfærdigt som muligt, der det de sidst købte billetter der er blevet refunderet. Du vil få besked fra Ticketmaster, om I skal til koncert eller ej.

Vi beklager virkelig meget over for dem, der ikke kunne komme med alligevel, og håber på jeres forståelse. Vi havde til det sidste håbet på, at vi som spillested fik muligheden for at lukke flere ind i fase 4 af genåbningen, men myndighederne har altså ikke vurderet at en øget kapacitet er sundhedsmæssig forsvarlig endnu.

___

I april 2020 udgiver grunge/rock-bandet The Boy That Got Away deres tredje fuldlængdealbum med titlen ”Colossus.”

Ligesom på det forrige udspil ”Moonsick”, har bandet allieret sig med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet med bands som Meshuggah, The Haunted, Hatesphere, Babymetal m.fl.

”Colossus” er kulminationen af mere end to års intenst arbejde og resultatet af bandets ønske om af udforske nye måder at lave musik sammen på.

Efter flere år med turnéer både i ind- og udland, supportjobs for navne som Dizzy Mizz Lizzy, Rival Sons og AC/DC, er bandet ekstremt sammenspillet og det er denne fællesnerve, som er det bærende element på den nye udgivelse.

Mange af numrene tager udgangspunkt i fællesimprovisationer og de øjeblikskompositioner der skabes deraf. Numrene på den nye udgivelse kredser om følelsen af, at livet er som en uoverskuelig kæmpe, der konstant er på kollisionskurs og hvordan vi hver især bliver kastet ud på omveje når vi mindst venter det.

The Boy That Got Away:
Tim Alvin Boström
Mathias Gregersen
Casper Simonsen

https://www.facebook.com/theboythatgotaway/

Medier

Support:

Son of Fortune FO