Beta

Torsdag 23. november

The Casualties (US)

Support:

Existenz
Om koncerten

THE CASUALTIES har været en amerikansk punkrockinstitution i over 25 år. Efter at have udgivet albums på pladeselskaber såsom PunkCore, Side One Dummy og Season of Mist, er bandet landet med legendariske LA label, Cleopatra Records, med deres 10. studiealbum.

’WRITTEN IN BLOOD’ hedder det, og blev indspillet med superholdet bestående af Bill Stevenson og Jason Livermore gbag knapperne i deres Blasting Room Studios. ’WRITTEN IN BLOOD’ er også det første album med ny vokalist og mangeårig ven af bandet, David Rodriguez fra Starving Wolves og tidligere Krum Bums.

Det langvarige street punk-band har turneret næsten hvert hjørne af kloden og har optrådt på massive nordamerikanske turnéer som en del af Warped Tour og har turneret med bands som THE EXPLOITED, GBH, CIRCLE JERKS, HATEBREED, CROWBAR, GWAR, MUNICIPAL WASTE, FLOGGING MOLLY, GOATWHORE, BRUJERIA og flere.

 

Medier
Lyt til The Casualties
No Room for the Youth
1:47

Support:

Existenz S

Om koncerten

Existenz spillede omkring 100 koncerter i Sverige, Danmark og England mellem 1982-87 med bands som Anti-Cimex, Asta Kask, UK Subs, One Way System, English Dogs og videre. De udgav en 7″ “Listen” 1983 og en 12″ “Let’s get drunk before it’s too late” 1985.

Nu har de siden 2016 været tilbage for fuld styrke i det originale line-up, hvor de har turneret i Sverige, Danmark, Irland, Storbritannien og Tyskland indtil videre med bands som The Exploited, Varukers, Cockney Rejects og videre
I 2019 udkom en splitplade “They Can´t control It”.

I 2020 så albummet “Meltdown” lyset. 21. januar og 18. marts 2022 blev 2 nye singler “Point Of No Return” og “Sound of life” udgivet på alle streamingtjenester.

Medier