Beta

Søndag 10. september

The Discussion feat. Laura Pleasants of Kylesa (US)

Om koncerten

Hvad blev der egentlig af Kylesa? Efter femten år med syv studieplader og verdensomspændende turneer besluttede postmetalbandet i 2015 at tage en pause på ubestemt tid. Men for Laura Pleasants, guitarist og vokalist i gruppen, var der ikke tale om en pause fra musikken som sådan. Hun er nu klar til at turnere med sit nye band The Discussion, som kommer til BETA 10. september.

The Discussions stil er et skridt væk fra Kylesas mere metalliske sider. Hun siger:
I’d say my new songs are more rock based in nature. There is a lot of love for early post-punk, goth, late 80s alternative rock, Pink Floyd, krautrock and general psychedelia. Even so, I think Kylesa fans will note that it sounds like me. There is a vibe.

Da Kylesa havde trykket på pauseknappen, skrev og indspillede Pleasants i den følgende tid en masse sange hjemme i Savannah, Georgia. Efter et års tid på egen hånd kom hun i kontakt med en trommeslager, Richard Adams, som hun musikalsk havde haft et godt øje til for hans stabile trommespil og hans Keith Moon-agtige fills. Det blev til et personlig venskab, og de formede ideen til The Discussion en sen nattetime over en punchbowle efter Adams 25-års fødselsdag.

Pleasants og Adams har siden været i studiet og indspillet en plade der hedder ’ Movement Towards A New Beginning’ som udkommer 23. august. Når de rammer BETA, har de Derek Lynch med på bas.

https://www.facebook.com/thediscussion.laurapleasants/
https://www.instagram.com/the_discussion_/
https://www.instagram.com/maidenmist/
https://thediscussionofficialpage.bandcamp.com

 

Medier