Beta

Torsdag 7. marts

The Dogs (N)

Support:

Asfalt & Buler
Om koncerten

THE DOGS spiller en højoktan blanding af garage, punk og soul. De har tidligere gæstet Amager, både som opvarmning for Kvelertak i Amager Bio og som headliner i BETA. Nu vender de tilbage til netop BETA 7. marts

Bandet består af den hårde kerne fra det osloske rockmiljø, nemlig Kristopher Schau, Mads Martinsen, Roar Nilsen, Kenneth Simonsen, Henrik Odde Gustavsen og Stefan Höglin. Sekstetten blev dannet i 2011. Debutalbummet ‘Set Yourself on Fire And Follow the Smoke’ udkom i efteråret 2013, og siden har bandet holdt det løftet de afgav om at udgive en plade om året i første uge af januar hvert år.

https://www.facebook.com/thedogsoslo

Medier

Support:

Asfalt & Buler

Om koncerten

Asfalt & Buler spiller knallertrock i sin fineste form. Når først du hopper bagpå, vil du ikke af!

Trioen er erfaren, sammenspillet og kender hinanden fra tidligere bands som The Barlon Mandroes og Red Sky Wizard, som har delt scene med bands som The Independents (US), SUPERSUCKERS (US) og Honningbarna (NO).

Der skydes fra hoften og fægtes i blinde – alt skal prøves af! Med det anti-dogme kommer et univers af diversitet, der spænder fra det nedstemte i stonergenren til både garage og rock ‘n’ roll.
Da inspirationen naturligt stammer fra medlemmernes egne pladereoler, er det ofte 70’ernes rockscene og de riffbaserede numre, der er omdrejningspunktet.
Så hop på knallerten og giv din indre bølle en rusketur!

Inspiration: Black Sabbath, Imperial State Electric og Gasolin’

Medier