Amager Bio

Torsdag 8. marts

The Drums (US)

Om koncerten

Det er gået rigtig stærkt for den hypede gruppe The Drums, siden de i 2008 udgav EP’en “Summertime” stærkt efterfulgt af singlen “Let’s Go Surfing”, der blev P3’s Uundgåelige, og The Drums var et af de femten navne på BBC’s liste, Sound of 2010.

Bandet opnåede så stor en succes, at både anmeldere og deres trofaste fans har tvivlet, om drengene fra Brooklyn kunne holde samme høje niveau på “den svære to’er”, der udkom i september med titlen “Portamento”. Det kan de i den grad!

“Portamento” fejede benene væk under selv de kritiske og er en vanedannende blanding af superærlig popmusik, energisk, uptempo og så kitch, at det gør det umuligt ikke at elske The Drums for deres leg med musikken.

Sidst de optrådte i Danmark var i Lille Vega, hvor bandet sikkert surfede sig gennem et feststemt publikum og charmerede alle med den stærke eksplosive entusiasme, der kendetegner musikken, hvad enten det er solskinsvenlig pop eller de mere melankolske numre, de fremfører.

Førstesinglen “Money” er et nummer, der indbyder til både at synge, klappe og hoppe med, og på “Book of Revelation” synger forsanger Jonathan Pierce “I believe that when we die, we die, so let me love you tonight”, og det får han nu chancen for, når The Drums endnu engang indtager scenen i København!

Danske Ring Them Bells opvarmer for The Drums denne aften!

Medier