Beta

Lørdag 23. september

The Harpoonist and the Axe Murderer (CAN)

Support:

Nanna Larsen
Om koncerten

Bevæbnet med en sækfuld mundharmonikaer, en hoben fodpercussion og en vejrbidt Telecaster, spytter Shawn “The Harpoonist” Hall og Matthew “The Axe Murderer” Rogers en rå og primal blues ud der både kigger fremad og peger tilbage.

De spiller en form for dogmemusik, hvor Hall og Rogers kun vil bruge de lyde, som de sammen kan lave på deres instrumenter med deres munde, hænder og fødder: Hall leverer vokalen og bluesharpen og Rogers på guitar og fodpercussion.

Deres Inspirationer går fra Willie Dixons ikoniske sangskrivning til grænseoverløberne Jack White og Danger Mouse, men det er i lyden tydeligt, at de har gået deres egne, støvede og svedige veje.

Deres særegne navn er inspireret af teksten til Kris Kristoffersons ‘Bobby McGee’, hvor “Harpoon” bliver brugt som slang om mundharmonikaen, (“I took my harpoon out of my dirty red bandana”), og “Axe” bliver på engelsk brugt som kælenavn for en elguitar.

Det hele begyndte, da de to mødtes og bondede over musik, til indspilningen af en radio-jingle. I 2008 udgav de deres første selvbetitlede album, som de fulgte op i 2012 med det kritikerroste ‘Checkered Past’. I 2014 udkom treeren ‘A Real Fine Mess, og i år udkommer seneste skud på stammen, ‘Apocalipstick’.

Billetsalget begynder 28. april kl. 11

www.harpoonistaxemurderer.com

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Nanna Larsen

Om koncerten

Sanger og guitarist Nanna Larsen høstede masser af roser og anerkendelse som sidekick til den legendariske Ivan Pedersen da de hele efteråret turnerede Danmark rundt med hans fantastiske 50 års Jubilæumsorkester.

Nannas Larsens bevægende smukke stemme rammer lige i hjertekuglen, og hendes nærværende, sublime kontakt til publikum tryllebinder dem til den sidste sang er sunget. En af kollegerne Nina Forsberg siger om hende: “Nanna Larsen er rigtig, rigtig dygtig, og der er ingen tvivl om, at folk vil få øjnene op for hende” I sammme tråd fortæller Ivan Pedersen: “Smuk sangerinde der spiller en guddommelig guitar, og synger endnu mer’ fantastisk”. Ligeledes Lene Nystrøm: “Hun er fantastisk. Jeg ku’ sidde en uge og høre på den kvinde

Nanna Larsen har haft tolv singler på DR P3/P4/P5, og flere gange turneret i Europa og USA, både solo, duo og med band. Hun har haft et længere ophold i Nashville, og spillet større festivaler som SXSW og Canadien Music Festival. Snart er hun aktuel med singlen “Thelma & Louise” og et kommende, tredje soloalbum. Hun medvirker også på Lars H.U.G’s nyeste album.

Nanna Larsen har også optrådt i bl.a. The Voice Danmarks Største Stemme, Dansk Melodi Grand Prix, og haft TV-optrædender i Go’aften Danmark og  TV Lorry.

https://www.facebook.com/nannalarsenmusic/

Medier