Beta

Lørdag 18. maj

The High Society

Om koncerten

The High Societys musik kommer af en kærlighed til old school soul og R&B med masser af plads til blæsere, støvede analoge keyboards, sprøde guitarer og funky trommer. Bandet blander den gamle soul-lyd med acid-jazz og funk og henter inspiration i blandt andet afrofuturismens spacede temaer, ligesom de benytter sig af både cracked beats og skæve taktarter. Dette skaber et univers som kredser om eksistentielle temaer udtrykt gennem både tekst og musik.

Bandet er et udvidet familieband med den dansk/filippinske sanger Xander Calasahan i front og far og søn – Otto Sidenius og Kristoffer Sidenius som producere. Otto har været på scenen i mange år, både som side-man og med egne projekter som f.eks. Drori-Hansen Furniture, Avantgarden Party, The Soul Academy, Gemstar 25 o.m.a. Kristoffer spiller bl.a. med Fastpoholmen og Trods Alt.

Xander er født og opvokset i Danmark, men kommer ud af en musikerslægt fra Filippinerne – et land hvor soulmusikken altid har fyldt meget. Allerede som helt ung sang Xander med, når moderen spillede Stevie Wonder og Al Green – en indflydelse som skinner igennem i hans sang i dag.

Soundcloud https://soundcloud.com/user-504077402

Facebook https://www.facebook.com/thehighsocietymusic/

Streamingtjenester https://thehighsociety.lnk.to/OurHouse

 

Medier