Beta

Lørdag 4. november

The Interbeing

Support:

The Vision Ablaze
Om koncerten

The Interbeing smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ‘Edge of The Obscure’ i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over.

Bandet har netop udgivet opfølgeren ‘Among the Amorphous’. Med det kaster The Interbeing sig ud i en futuristisk musikrejse hvor Dara Corcorans, konstante skift mellem growls, hvisk, messen og pompøs sang, gør dette album til et af de mest ambitiøse værker i dansk metal i årevis. Sangene har et dystert David Lynch feel, mens de tonstunge, polyrytmiske passager og stemningsmættede og storladne omkvæd, og er noget for fans af Meshuggah og Devin Townsend.

Den svære to’er har været undervejs i et stykke tid. Flere gange har sangene været under revision, da bandets ultimative mål var, at sangene og albummet som sin helhed, præsenterer det ypperste som bandet kan præstere.

Til trods for ventetiden, har orkestret fastholdt publikums interesse. Efter udgivelsen af debuten, har The Interbeing spillet talrige af shows i Europa, fra Copenhell i København til Euroblast i Køln og UK Tech Fest, og fik æren som hovedsupport for store internationale navne som Stone Sour, Meshuggah og Parkway Drive. Og så sent som i november 2016, spillede bandet i en bragende udsolgt sal til branchefestivalen Hokuo Music Week i Tokyo.

https://www.facebook.com/theinterbeing/

Medier
Anmeldelser

Support:

The Vision Ablaze

Om koncerten

I 2015 udgav The Vision Ablaze deres prisbelønnede debutalbum ‘Youtopia’, som høstede et væld af gode anmelmdelser, både i ind- og udland.

I 2016 var udgivelsen nomineret i tre kategorier til High Voltage Rock Awards: ‘Årets Danske Metal- udgivelse’, ‘Årets Danske Radio Rock Track’ (nomineret af MyRock, Danmarks største rock radio) og ‘Årets Bedste Producer’. ‘Youtopia’ – og særligt Jacob Hansen – blev hædret for sit fine arbejde på pladen med prisen for ‘Årets Danske Producer’.

I 2017 står bandet med en ny forsanger, klar til at ramme de danske spillesteder mens de skriver opfølgeren til debutalbummet.

The Vision Ablaze blev dannet i 2010 og består af sanger Tim, trommeslager Christian, Lars på bas og guitaristerne Marcus og Christian. Visionen har altid været klar: at skrive intense og originale sange der vækker følelser.

Før debutalbummet har bandet udgivet to EPer der ligeledes har fået flotte anmeldelser – begge indspillet med anerkendte producere.

http://thevisionablaze.com
http://facebook.com/thevisionablaze
http://instagram.com/thevisionablaze

Medier
Anmeldelser