Beta

Lørdag 11. juni

The KVB (UK)

Support:

Spunsugar
Om koncerten

Coldwave-duoen The KVB er tilbage med en turné der rammer Europa – herunder BETA – til sommer.

KVB’s rumklangstunge shoegaze med en minimalistisk elektronisk produktion, afspejler Nicholas Wood og Kat Day’s beherskelse af stemninger, selv da deres lyd udviklede sig i løbet af 2010’erne. Tidlige udgivelser som debutalbummet ‘Always Then’ fra 2012 handlede i sprøde beats og soniske eksplosioner, der fremkaldte mindelser om Cabaret Voltaire og Jesus and Mary Chain, men duoens stil blev mere strømlinet og skarp på senere indsatser som ‘Only Now Forever’ fra 2018 og ’Unity’ fra 2021.

Dannet i 2010 af sanger, sangskriver og multi-instrumentalist Nicholas Wood som et soloprojekt udgav en række begrænsede kassette- og vinyludgivelser, før sanger, keyboardspiller og billedkunstner Kat Day kom med ombord i 2011. Bandet har udgivet flere anmelderroste albums og EP’er i løbet af det sidste årti, før de skrev kontrakt med Invada Records som har udgivet deres seneste to fuldlængder.

https://www.facebook.com/thekvbmusic

 

Medier
Lyt til The KVB
World On Fire
2:54

Support:

Spunsugar S

Om koncerten

Spunsugar er et alt-rock/shoegaze band fra Malmø. Cordelia, Elin og Felix er en treenighed af udstødte fra småbyer, forenet i en kærlighed til musik, der ikke behøver at have et dybt budskab for at være god. Musikken er støjende, men iørefaldende, stålsat, men sød, og med personlige tekster fyldt med popkulturelle referencer.

I oktober 2020 udgav de deres debutalbum “Drive-Through Chapel” via Adrian Recording, der fik buzz for sin nostalgiske, men friske lyd. Spunsugar planlægger at skrive og indspille et nyt album i løbet af 2022, og de sigter mod at nå nye niveauer og ører.

https://www.facebook.com/Spunsugar-1954664354594177

 

Medier