Amager Bio

Tirsdag 12. maj

The Lone Bellow (US)

Om koncerten

Koncerten med The Lone Bellow er desværre aflyst. Bandet skriver:

“It’s with heavy hearts that we must cancel our EU/UK #halfmoonlighttour dates. To our fans across the pond, I promise we will find our way there after this all passes. In the meantime, wash your hands, love on your families, and check on your neighbors. We love you and will see you soon!

Will keep in touch.”

 

____

I 2013 brød The Lone Bellow igennem med deres selvbetitlede album, og blev hurtigt kendt for deres musikalitet, deres tindrende vokalharmonier og deres veludførte live-shows – noget som har vundet dem mangt et americana- og indie-folk-hjerte.

Siden er trioen blevet nomineret til en Americana Music Honors & Awards som bedste gruppe, og de har udgivet tre albummer. Til februar 2020 udkommer det fjerde i rækken med navnet ’Half Moon Light’. På udgivelsen mixer det lys og mørke som et artistisk udtryk for både håb og empati. Det er forankret i den akustiske storytelling, der har været den røde tråd hele vejen igennem, men de har tilladt sig at tage flere chancer og en større grad af eksperimentering.

Resultatet er The Lone Bellows mest sofistikerede til dato, og da de heldigvis tager på en opfølgende turné, så kan du opleve resultatet i Amager Bios hjertevarmende vellyd 12. maj. Billetter fra 1. november kl. 11

https://www.facebook.com/TheLoneBellow/

Medier