Amager Bio

Fredag 24. november

The Minds Of 99

Support:

Barselona
Om koncerten

The Minds Of 99 annoncerer landsdækkende efterårsturné med en speciel københavnsk afslutning

Tidligere på måneden annoncerede The Minds Of 99 to eksklusive koncerter i Jægergårdsgade i Aarhus og Stengade i København, som begge blev udsolgt på ganske få minutter.

Nu annoncerer bandet en turné i efteråret, hvor flere af landets større byer får aflagt besøg. En ganske særlig afslutning af turnéen folder sig nu ud, idet bandet giver yderligere tre koncerter i København på udvalgte spillesteder. Spillestederne er Store VEGA, Amager Bio og Den Grå Hal og finder sted fra den 23 – 25. november.

Koncertrækken i hovedstaden, som altså nu tæller 4 koncerter på 4 forskellige spillesteder på 4 dage, er en hyldest til de helt særlige spillesteder, der findes i København, og de kvarterer som de er beliggende i. Når bandet lægger vejen forbi de københavnske spillesteder sker det i håb om at skabe en helt speciel koncertoplevelse for publikum. Til de fire koncerter vil hverken rammerne eller oplevelsen være den samme, hverken for publikum eller for bandet selv. Tilmed har publikum en sjælden mulighed for at opleve The Minds Of 99 på lige præcis deres foretrukne københavnske spillested.

Billetterne til alle koncerter sættes til salg tirsdag den 2. maj kl. 10. De fans, som ønsker at sikre sig de allerførste billetter, kan finde vej til pre-sale allerede fra mandag den 1. maj kl. 10 via bandets Facebook-side eller direkte via dette link http://eepurl.com/cMJkgf

The Minds Of 99 efterårsturné er som følger:
02. november – Skråen, Aalborg
03. november – Godset, Kolding
04. november – Posten, Odense
09. november – Gjethuset, Frederiksværk
10. november – Gimle, Roskilde
11. november – Stars, Vordingborg
16. november – Jægergårdsgade, Aarhus
17. november – Train, Aarhus
18. november – Fermaten, Herning
22. november – Stengade, København
23. november – Store VEGA, København
24. november – Amager Bio, København
25. november – Den Grå Hal, København

Medier
Anmeldelser

Support:

Barselona

Om koncerten

Som et ekstra krydderi på toppen, så er den danske EP-aktuelle duo Barselona blevet udpeget som support på alle koncerter landet over – eneste undtagelse er de to udsolgte koncerter i Aarhus og Stengade. 

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst har fået en plads på Roskilde-plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik.

Barselona er lyden og følelsen af brændvarm “barca-pop”, der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.

Medier
Anmeldelser