Amager Bio

Torsdag 26. september

The Sisters of Mercy (UK)

Support:

A.A.Williams
Om koncerten

KONCERTEN ER UDSOLGT

____

Andrew Eldritchs dybe stemme har sammen med forskellige trommemaskiner under det faste alias Doktor Avalanche været det gennemgående element i The Sisters of Mercy i over 40 år. Udgivelserne begrænser sig til tre, hvoraf den sidste, ‘Vision Thing’, blev indspillet i det randrusianske Puk-studie, hvor også Judas Priest og Depeche Mode blandt andre har udødeliggjort deres musikalske arv.

Trods de få albumudgivelser har The Sisters of Mercy eksisteret som et højaktivt turnerende act siden begyndelsen og den snart 60-årige Eldtrich bringer både vitalitet og dystopi til scenekanten, udtrykt i minimalistiske arrangementer, fintvævede melodier og smittende hooks, som et auditivt fatamorgana af post-punken i sin oprindelse.

http://www.the-sisters-of-mercy.com/

Medier

Support:

A.A.Williams UK

Om koncerten

London-baserede A.A.Williams og hendes band vil sprede deres mørke og stemningsmættede sange som support på aftenen. Musikken er på én gang afdæmpet og tung, rå og blød, og går under betegnelsen ’death gospel’. Majestætiske akkorder og en melodisk, klar stemme, der giver kuldegysninger, er de primære ingredienser, når de fortryller deres publikum, og fremmaner en tidsløs krydsning af PJ Harvey og Emma Ruth Rundle (Red Sparowes, Marriages). Indtil videre har de udgivet en selvbetitlet debut EP, og du kan høre sangene ‘Control’ og ‘Cold’ her på siden.

https://www.aawilliamsmusic.com

https://www.facebook.com/aawilliamsmusic/

Medier