Beta

Fredag 14. april

The Sonic Dawn & The Golden Grass (US)

Om koncerten
THE SONIC DAWN er et lysende navn i den psykedeliske undergrund. Syrerock fra den høje hylde, med fokus på gode sange og berusende melodier.
Bandet har fire anmelderroste albums bag sig, og er signed på Heavy Psych Sounds, der også udgiver navne som stonerrock-pioneren Brant Bjork, gruppen Earthless og Nick Oliveri, kendt fra Queens of the Stone Age.
For de fleste med et hjerte for rock, er The Sonic Dawns musik som en bevidsthedsudvidende rejse i lyd. Bandet er kendt langt ud over landets grænser for sit stærke samspil, der kan lyde som en hel hær, snarere end en trio.
Emil Bureau vrider de multifarvede soloer ud af sin guitar, som skyldte den ham penge, og med Niels ‘Bird’ Fuglede (bas) og Jonas Waaben (trommer), har The Sonic Dawn hypnotiseret publikummer ved hundredevis af shows over hele Europa.
De har delt scene med navne som Graveyard, Kadavar og danske Uffe Lorenzen.
Medier
Lyt til The Sonic Dawn
Forever 1969
2:44

The Golden Grass US

Om koncerten

Hård og tung, swingende, progressiv boogierock… det er The Golden Grass!

Denne NYC power trio legemliggør herligheden af harmonifyldt, iørefaldende og hård rock n roll fra 60’erne / 70’erne!

Men det her band er ikke revisionister!

De er postmoderne collagister, der forbinder prikkerne mellem heavy glam rock boogie, jazzet psykedelia, proto-metal, bluesy prog rock og sydstats hård rock!

De væver et NYT og NU sonisk tapet, en lineær og logisk lydfortælling, der skubber ud over og leverer et show, der stopper feel-good gylden lyd, der er NØDVENDIG i disse mørke tider!

Medier