Beta

Torsdag 11. maj

They. (US)

Support:

Azizi Gibson
Om koncerten

Duoen THEY. bryder grænserne ned mellem R&B, hip-hop, rock og pop

THEY. består af Drew og Dante. De lærte hinanden at kende i Los Angeles gennem Dantes producer- og barndomsven Big Drew. På det tidspunkt kværnede Dante beats ud i studiet med produceren ZHU, og Drew var lige flyttet til LA fra Maryland for at finde ligesindede at skabe musik med.

For at komme væk fra de poppede produktioner og lave noget grænsebrydende, så Dante Drew som den perfekte samarbejdspartner. Inspireret noget så forskelligt som dynamikken i Taking Back Sundays sangduo og Kurt Cobains lyriske enkelthed, fik de to herrer smeltet deres forskelligartede musikalske baggrunde sammen og derved deres egen niche. En niche, der ikke bare kan sættes i bås som ’Urban’: Hos They. finder man en lang række forskellige elementer såsom tunge guitarer, atmosfæriske produktioner, rap og sang.

Deres Første EP udkom i 2015 og første fuldlængde ’Nü Religion: Hyena’ udkom i februar i år, og 11. maj kan de opleves live i BETA.

Medier
Anmeldelser

Support:

Azizi Gibson US

Om koncerten

Azizi Gibson blev født i Frankfurt, voksede op i Bangkok og bor for tiden i Los Angeles.

Med hans seneste album ’A New Life’, viser Gibson os, at han er mere end klar til at stå på egne ben som selvstændig kunstner. Med singler som ’Matrix Slave Ship’ og ’DJ Khaled’ beviser han, at han kan lave radiohits uden at sælge ud.

Medier
Anmeldelser