Beta

Fredag 1. februar

Thorium (DK/S)

Support:

Detest
Shadowspawn
Om koncerten

Thoriums comeback-album ‘Blasphemy Awakes’ rammer en flot 2.plads på den danske vinyl-hitliste, og nu annonceres en BETA-koncert sammen emd Detest og Shadowspawn

Thorium blev dannet tilbage i 1997, og siden udgivelsen af ‘Feral Creation’, og siden har der været stille omkring bandet. Nu er bandet blæst tilbage i øregangene hos det kræsne dødsmetalpublikum med come-backalbummet ‘Blasphemy Awakes’, der har fået en flot 2. plads på vinyl-hitlisten og en 7. plads på den samlede album-hitliste.

Albummet blev indspillet i 2017 i Copenhagen Gain Factory af Jacob Gundel (Invocator, m.fl.) af Perra Karlsson (Destroyer 666, Nominon) på trommer, Kræn Meier (Sacrificial, Atomkraft) og JP Storm (ex. Dominus) på guitar. Og på på denne optagelse er det selveste KB Larsen fra Volbeat.

https://www.facebook.com/thoriumdeathmetal/

Medier

Support:

Detest

Om koncerten

Detest har siden starten af 90’erne skabt og leveret afsky og obskure tendenser til den danske og internationale dødsmetalscene.

Bandets legendariske ‘94-udgivelse ‘Dorval’ (Progress Red Labels) udvidede rammerne for dødsmetalgenren, og har siden den dag vist, hvordan rendyrket ondskab skal eksekveres og udformes. Efter en længere periode i skyggerne vendte de tilbage til scenen i 2014 til en række danske shows, og i årene efter genopstod bandet for alvor i en mere fokuseret udgave end nogensinde.

https://www.facebook.com/DetestDK/

Medier

Support:

Shadowspawn

Om koncerten

Shadowspawn er også med i denne dødsmetalliske pakke. Et dansk dødsmetalband der blev dannet i 2012, og som udgav seneste album,’Hope Lies Dormant’, i slutningen af 2017. Det fik fine udtalelser med fra den danske metalpresse og vandt flere “Album of the Year” titler.

https://www.facebook.com/shadowspawn/

Medier