Amager Bio

Søndag 16. februar

Thy Art Is Murder (AUS)

Special Guests:

Carnifex
Fit For An Autopsy
I am
Rivers Of Nihil
Om koncerten

Billetsalget begynder 19. august kl. 11
___

Thy Art Is Murder er deathcore med noget på hjerte, og har inspireret og udfordret publikum over hele verden – det være sig som hovednavn; til genrefestivaler såsom Download, Grashop, Hellfest og Summer Breeze; eller som support for Slayer, Killswitch Engage, Parkway Drive og Architects.

Tidligere har det været organiseret religion, der har stået for skud, når bandet har fattet sangskriverpennen, men på den seneste udgivelse, ’Human Target’, er det anti-intelektualisme og dødsangst, der langes ud efter. Titelsangen handler eksempelvis om kinesisk organeksport til rige patienter. En handel, som WHO har påpeget, ikke kan lade sig gøre med frivillige donationer alene, når man ser på, hvor mange transplantationer der er tale om. Også den amerikanske højrefløj og Donald Trump får et skud for boven med singlen ’Make America Hate Again’ fra samme album.

Bandet blev dannet tilbage i 2006 og har udgivet 5 studiealbummer. I hjemlandet Australien er de det højest rangerende eksttremmetalband, for de er de eneste af slagsen der nogensinde har været på top 40-listen down under.

https://www.facebook.com/thyartismurder/

Medier
Anmeldelser

Special Guests:

Carnifex US

Om koncerten

Carnifex er et deathcore-band fra USA, der blev dannet i 2006.

De har udgivet 7 albummer, hvoraf det seneste udkom 2. august 2019 med titlen er ‘World War X’, om hvilket det amerikanske metal-site Metalsucks bemærker: “the listener will notice a more prominent use of symphonic and blackened elements in the music, especially in the title track’s melodic riff just before the breakdown finale.”

https://www.facebook.com/CarnifexMetal/

Medier

Special Guests:

Fit For An Autopsy US

Om koncerten

Fit For An Autopsy er et deathcoreband fra New Jersey i USA. Det blev dannet i 2008 og har udgivet fem studiealbummer.

https://www.facebook.com/FitForAnAutopsyOfficial/

Medier

Special Guests:

I am US

Om koncerten

I am spiller Texas Death og blev dannet tilbage i 2011. De udgav debuten ‘Life Through Torment’ i 2017 og ‘Hard2kill’ i 2018.

https://www.facebook.com/iamtxmusic/

Medier

Special Guests:

Rivers Of Nihil US