Beta

Onsdag 23. februar

Tony MacAlpine (US)

Om koncerten

Koncerten med Tony MacAlpine skulle have været afholdt 30. september 2020, så 25. marts 2021, bliver udskudt til 23. februar 2022. Købte billetter er stadig gyldige, eller kan refunderes frem til 31. marts, hvor de er købt.

_____

Tony MacAlpine er en amerikansk superguitarist hvis karriere spænder over mere end tre årtier og 13 studiealbummer. Han er kendt for at spille instrumental rock og var i 1980’erne med til at forme den neoklassiske metal gennem albummene “Edge Of Insanity” og “Maximum Security”. Med en kreativ og nysgerrig tilgang til musikken indrog han også elementer af jazz og blues og var med til at forme den progressive metal.

Inden han begyndte at spille elguitar, havde han fået undervisning i klassisk violin og klaver, og han nævner Chopin som en af sine helt store inspirationskilder. Selv har han inspireret guitarvirtuoser som Jeff Loomis fra Nevermore.

Gennem tiden har han spillet sammen med flere andre af de store, bl.a. med Vinnie Moore og i Stevie Vais liveband, men når han rammer BETA står han selv i front.

https://www.facebook.com/tonymacalpineofficial/

 

Medier
Lyt til Tony MacAlpine
Axiomatic Jewels
4:17