Amager Bio

Lørdag 24. oktober

Tower of Power (US)

Om koncerten

To our fans……

Regrettably due to the global situation with Covid 19 and the inability for international travel, we must cancel our current engagements.  

We are truly grateful for all of your understanding and support during these times.  

Hopefully we will see all of you next year!

Vi er rigtig kede af at måtte meddele, at koncerten med Tower of Power i Amager Bio 24. oktober desværre er aflyst grundet de nuværende omstændigheder i forbindelse med Covid19.

Det har desværre ikke været muligt at finde en ny dato i denne omgang.

Billetter bliver automatisk refunderet via Ticketmaster.

Pas på jer selv og hinanden.

Bedste hilsner

All Things Live Denmark og Amager Bio

___

Forvent verdensklasse-funk, når Tower of Power vender tilbage til Danmark og Amager Bio.

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. Bandet har de seneste mange år spillet for udsolgte sale, når de er kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock.

I 50 år har Tower of Power bragt festen til folket, og gennem deres karriere har orkesteret turneret med navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival – samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Så kridt danseskoene og kom forbi, når det ti mand store orkester, med grundlæggere Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon i forreste geled, rammer Amager Bio.’

https://www.facebook.com/OfficialTowerOfPowerBand/

Medier
Anmeldelser