Amager Bio

Lørdag 29. april

Tue West

Om koncerten

I Marts 2016 udkom “Der er ingen der venter på os” og albummet blev godt modtaget af både publikum, anmeldere og radioerne. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper.

Og med en melankolsk , men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.

I samme periode blev et nyt syvmandsband præsenteret. Et band der tæller innovative musikere fra nogle af de mest respekterede nyere danske projekter.

Tue West Band spiller ofte lange koncerter og kommer rundt om hele det prisvindende og alsidige bagkatalog. Og giver også plads til personlighederne og instrumentalisterne.

Tue West Band har musikalsk bredde og samtidig er det en uforudsigelige oplevelse der bærer præg af medlemmernes flirten med jazzmiljøet. Det spontane og legesyge element ligger på lur, i takt med respekten for sangskrivningen og den fortællende lyrik.

Tue West Band:
Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev)
Jacob Funch (Teitur, I got you on tape, Lars H.U.G)
Jeppe Skovbakke (I got you on tape)
Jeppe Gram (Steffen Brandt, Cæcilie Norby, Peter Sommer)
Blæsersektion : Albert Raft og Niklas Antonsen (Efterklang).

Tue West lagde efter et stort gennembrud i 2003 fundamentet til et kreativt forløb mod hjørnerne af den dansksprogede sangskrivning, og andre musikalske horisonter.

Og uanset indpakning og tidens tone har opskriften altid indeholdt en solid og vedkommende sangskrivning, med et unikt udtryk og en personlig lyd.
syv soloalbums har han efterhånden bag sig, samt et engelsksproget album med trioen Jaruni, Moura and Wesko.

Samtidig spiller Tue stadig solokoncerter og akustiske koncerter, der er blevet en fast bestanddel af hans DNA og naturlige omgang med sit publikum.

De intime koncerter, hvor anekdoter og fortællinger smelter sammen med de akustiske og nærværende versioner af sangene.

https://tuewest.dk/

Medier
Anmeldelser