Amager Bio

Torsdag 13. maj

UHØRT Præsenterer: Blæst & Skt. DeLarge, Leizure, Magnus Tempels, TERESE

Om koncerten

KOM MED TIL NYT OG UNIKT KONCERT-KONCEPT!

UHØRT Festival går sammen med 4 fantastiske spillesteder – Studenterhuset i Aalborg, Atlas i Aarhus, Posten i Odense og Amager Bio i København – om en helt unik koncertaften, hvor i alt 20 af landets nyeste navne præsenteres på de 4 spillesteder – på SAMME aften!

Alle 20 navne spillede på sidste års UHØRT Festival, der blev afholdt i sommers som landets eneste udendørs musikfestival over flere dage i 2020.
Efter et år med nedlukning er de nu igen klar til at give koncert for et musikinteresseret publikum.

Aftenens koncerter er støttet af Tuborgfondet

BLÆST

Blæst er med deres legende og lette pop-produktioner et band, der formår at skrive ørehængende popmusik til den danske ungdom. Fernanda Rosas karismatiske vokal og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner. Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og charmerende popproduktioner, der giver bandet det moderne touch, som gør, at Blæst vil blive et popnavn, der ikke kan ignoreres. Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

Lyt med her: https://blaest.lnk.to/KigOpFraGulvet

https://www.facebook.com/blaestband

 

 

 

Medier

Skt. DeLarge

Om koncerten

Rapper og producer, Skt. DeLarge, placerer sig i en moralsk gråzone hvor han sætter spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være god. I sit tekstunivers reflekterer og portrætterer han med en punket og næsten satirisk tilgang emner som egoisme, fremmedhad, pop-kultur og toxic masculinity. Både med et ud- og indadvendt blik. Han rapper inderligt og intenst, men med en ærlig skrøbelighed, over bragende, højenergiske og eksperimenterende beats.

Lyt med her: https://distrokid.com/hyperfollow/sktdelarge/barefordiduelskerdinmorbetyderdetikdurespektererkvinder

https://www.facebook.com/magnustempels

 

Medier

Leizure

Om koncerten

Det københavnske rockband Leizure afspejler lyden af en langstrakt mavepuster, der rives midt over af pumpende basgange, insisterende trommeslag, distortede guitarfigurer og en skrigende saxofon. En kombination der smyger sig som et jerntæppe om frontfigur Zakarias Sandersons atonale drengevokal.

Lyt med her: https://leizure.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Leizuredk

 

Medier

Magnus Tempels

Om koncerten

Den 22-årige Magnus Tempels har i ensomhedens desperation og fortvivlelse fundet et fodfæste ved at udtrykke sig gennem musikken. Det har skabt et virvar af melodiske motiver, støvede beats og forvrængede vokal-fraser, som er blevet til en række ambitiøse popsange. Med sin ærlige vokal og kantede beats bygger Magnus Tempels bro mellem det sårbare og ærlige – og det rå og upolerede.

Lyt med her: https://fb.watch/5fEgjxcm80/

https://www.facebook.com/magnustempels

 

Medier

TERESE

Om koncerten

TERESE er det danske sprog med dansesko på. Bag musikken står sanger og sangskriver Terese Skovhus med et inderligt ønske om at lave soundtrack’et til din næste privatfest. Det er skamløst catchy melodier, rørende ligetil, lige fra hjertet og ikke til at få af hjernen, når du først har danset med TERESE.

Lyt med her: https://orcd.co/terese_fantasy_ep

https://www.facebook.com/teresemusic

 

Medier