Amager Bio

Mandag 7. oktober

Uriah Heep (UK)

Support:

Royal Hunt
Om koncerten

Uriah Heep er på trods af næsten halvtreds års heftig aktivitet stadig på toppen. De gør nemlig det, der skal til for at blive opfattet som vedkommende og vitale. De fortsætter med at skabe numre af høj kvalitet produceret på den mest udsøgte måde; de udgav således deres seneste album ’Living The Dream’ i september 2018. Og, ja, så turnerer de også over det meste af verden og bestyrker deres fans i, at de stadig kan levere den allerbedste udgave af Uriah Heep.

Det hele begyndte, som antydet, tilbage i 1970, hvor de med deres samtidige Led Zeppelin, Black Sabbath og Deep Purple hvor med til at skabe den britiske heavy metal, som de stadig giver liv på den mest fantastiske og inspirerende måde. Siden har de har udgivet 25 album, solgt flere end 45 millioner af dem og optrådt i flere end 4.000 shows i omkring 60 lande!

Så er man til klassisk, progressiv hardrock og heavy metal i den allerfineste britiske stil, så er Uriah Heep ikke til at komme udenom. De er anset for at skabe nogle af de mest interesante numre inden for genren. Alene af den grund fik de mærkaten som heavy metals Beach Boys, og deres indflydelse kan ses på en lang række andre bands som f.eks. Queen.

https://www.facebook.com/uriahheepofficial/

Medier

Support:

Royal Hunt INTL

Om koncerten

Royal Hunt kan siges at nedstamme fra de vikinger der drog mod øst. Siden 1989 har deres særlige melodiske og symfoniske musik vakt genklang i hele verden, men særligt fra Rusland og helt til Japan, hvor de er berømte for sangen ‘Martial Arts’, som den professionelle bryder Masahiro Chono brugte som signaturmusik.

Gennem bandets levetid har der været en del ændringer i line-uppet. Dansk-georgiske Andre Andersen, som blev født i Moskva, har været ankeret og hovedkraften siden ’89, men også amerikanske D.C. Cooper som var med tilbage 90’ernes succesperiode, synger igen for. De øvrige medlemmer er svenske Andreas Passmark (bas) og Andreas “Habo” Johansson (trommer), samt danske Jonas Larsen på guitar.

https://www.facebook.com/royalhunt/

Medier
Anmeldelser