Beta

Mandag 22. maj

Vader & Decapitated (PL)

Support:

Thy Disease
Om koncerten

Vader er et polsk dødsmetalband der blev dannet helt tilbage i 1983. Gruppen har ændret lineup flere gange, og siden 2011 har det været Piotr ”Peter” Wiwczarek på guitar og vokal, guitarist Marek “Spider” Pająk, bassist Tomasz “Hal” Halicki og den engelske trommeslager James Stewart. Wiwczarek er i øvrigt det eneste medlem, der har været med siden begyndelsen.-

Bandet startede som en heavy metal-gruppe, men udvilkede sig over thrash og speed til dødsmetal. Navnet stammer fra hovedskurken i Star Wars-universet: Darth Vader, og deres tekster indeholder blandt andet historier af H. P. Lovecraft, Anden Verdenskrig, horror og antireligiøse budskaber. Ifølge Billboard Magazine havde Vader  gennem sine første tyve år solgt en halv million plader på verdensplan.

Det flittige liveband har også fundet tid til at udgive elleve studiealbum gennem årene. Det seneste ’The Empire’ udkom i efteråret 2016 på Nuclear Blast.

www.vader.pl

www.vadernews.pl

www.facebook.com/vader

www.youtube.com/user/panzervader

www.twitter.com/vaderband

Medier
Anmeldelser

Decapitated PL

Om koncerten

Decapitated er et polsk ekstremmetalband, dannet i Krosno i 1996. Gruppen består af guitarist, grundlægger og sangskriver Wacław “Vogg” Kiełtyka, vocalist Rafał Piotrowski, bassist Paweł Pasek og trommeslager Michał Łysejko. Decapitated har et særdeles godt ry som et af af de fremmeste orkestre inden for teknisk død.

Vogg og hans yngre bror, trommeslager Witold “Vitek” Kiełtyka, dannede Decapitated sammen med vocalist Wojciech “Sauron” Wąsowicz da de stadig var teenagere. Efter at have udgivet et par demoer, signede de med Wicked World og udgav i 2000 deres debut, ’Winds of Creation’. I ’02 og ’04 udgav bandet henholdsvis ’Nihility og ’The Negation’. Det ambitiøse album ’Organic Hallucinosis’ kokm i 2006 med en ny vokalist Adrian ”Covan” Kowanek.

I 2007 gik det galt. Decapitated var indvoldveret i en trafikulykke, og Vitek døde kun 23 år gammel. Covan overlevede med var i koma. Bandet gik i opløsning herefter, men blev gendannet og udgav i 2011 albummet ’Carnival is Forever’. Seneste album ’Blood Mantra’ er fra 2014.

www.decapitated.net

www.facebook.com/decapitated

www.twitter.com/decapitated

www.youtube.com/decapitatedofficial

Medier
Anmeldelser

Support:

Thy Disease PL

Om koncerten

Thy Disease blev dannet I 1999 I Kraków i Polen af guitarist Dariusz Styczen aka Yanuary. Stilen er en blandeing af moderne groove/dødsmetal tilsat en ikke lille del industrial, og bandet udgav sit første album I 2001: ‘Devilish Act Of Creation’, og blev af Metal Hammers læsere udråbt til at årets debut!Bandet har udgivet seks album alt i alt, og efter nogle udskiftninger af musikere  udkom det seneste I 2014: ‘Costumes Of Technocracy’.

Gennem årene har Thy Disease været på et væld af turneer og spillet en lang række festivaler, blandt andre Metal Heads Mission, Hard Rock Laager, Metalmania og  Metal Crowd and many others.

www.thydisease.com

www.facebook.com/thydisease

www.youtube.com/thydiseaseofficial

 

Medier