Beta

Mandag 14. august

Vital Remains (US)

Support:

Abscission
Om koncerten

Er der et band der fortjener ros for i snart tredive år at have leveret kvalitets-dødsmetal, er det Vital remains. Bandet blev dannet tilbage i 1988 i Providence, Rhode Island, og er inspireret af bands såsom Venom, Celtic Frost, Bathory Mercyful Fate, Sodom og Destruction.

Kvartetten er som flere af idolerne eksplicit antikristne i deres udtryk. På den baggrund kom frontmand Brian Werner i en kontrovers med en klub i Orlando, da han pillede et krucifiks ned af væggen og brugte det i showet:
First of all I meant no disrespect to the club, that was never my intention. I was simply going to hold it in front of the crowd, make a joke about it, put it on the drum riser, continue the show, then replace it after we performed. My religious proclivities are quite well known and to be asked to perform under that symbol I find grossly offensive.

Gennem tiden har der været en del line-up ændringer, men rytmeguitaristen Tony Lazaro har været ankermand og med næsten fra begyndelsen. De nuværende, øvrige medlemmer er Gaeton “Gator” Collier, på bas og kor; Brian Werner, vokal; Dean Arnold lead-guitar.

Billetter i salg 31. marts

https://www.facebook.com/vital.remains.official/

Medier

Support:

Abscission DK

Om koncerten

Det danske band, Abscission, spiller en kompromiløs, melankolisk blanding af døds- og black metal. Hver sang udlever sig selv uden at været bundet af genrespecifikke dogmer. Bandet leverer atmosfære og teknikalitet uden at forglemme de fængende aspekter. Abscission er blevet sammenlignet med bands som Behemoth og Gojira af danske anmeldere.

Debutalbum “vacuity” udkom 31 marts i år. Det indeholder ti sange, der handler om absurditet, fortvivlelse, sorg og vrede. Pladen repræsenterer et modnet band der er klar til at gøre sig internationalt.

https://www.facebook.com/abscissiondk/

 

Medier