Amager Bio

Lørdag 16. maj

Walter Trout (US)

Om koncerten

På grund af Covid-19 er koncerten flyttet til mandag d. 24.08.20 kl. 20 Allerede købte billetter gælder til den nye dato.

Ønsker du dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk senest den 19.04.20 Du bedes i din e-mail, oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.
____

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Percy Mayfield og Deacon Jones. Derudover var han også med i John Lee Hookers og Joe Tex’ orkestre. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til, at han blev inviteret med i John Mayall’s Bluesbreakers. ’89 var året, hvor han begyndte sin solokarriere, som fik medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i de år.

Samlet set har han, under de forskellige bandnavne han har brugt i forbindelse med sit eget ”Walter Trout”, udgivet mere end tyve live- og studiealbums. Efter sit lange sygdomsforløb, er han nu klar til at tage på turne og genoptage sin karriere, der indtil videre har varet i et halvt århundrede!

https://www.facebook.com/waltertroutband/

Medier